Haglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddb

Haglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddb

Doftljus Jasmine & Hibiscus x 3,

Haglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddb

Rymdforskarskolan

Haglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddb

Bondböna Masterpiece Grön 20 st frön,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

957 Soffbord Runt Svart/1395:-,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Haglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddb

Haglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddbHaglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddbHaglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddbHaglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddb

Aneta Vägglampa/Taklampa Resmo 2x20W E27 Svart,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Poster A4 21x30cm Drittsekk,

Vita Rosette sladd med takkåpa, svart,

4-kanals mottagare Master i4 2,4 GHz, 18 juni – 30 juni
Melitta, Hela kaffebönor, Café Bar Selection, Dark, 1kg, Styrka, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Carisma - Skjorta 8419 Paisley, Blå, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Keen,Elsa II Anklewool Wp, Dam, CASC BROWN/BRIC,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Patagonia W's Fitted Corduroy Pants Fatigue Grön, Gratis!

Gastromax Springform Hjärta 22 cm,

Teddykompaniet Teddy Baby Big Ears Elefant, 20 juli – 28 juli
Brandbil Fire, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
vidaXL Partytält 4 väggar 3x4 m vit, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Poster - Papegojor no.2 40x50cm, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Salomon M's Ranger² C.Air Dress Blå Helmet Dress Blå, Gratis!

Force Engine Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 5.89 cm 3.76 PS 2.77 kW,

Presicionsvåg för köket mått 0.01-500g, 0.1-1000g, 0.1-2000g, 4 augusti – 12 augusti
Nature Växthus för kalla områden väggmodell 200 x 100 x 215 cm 6, Chalmers tekniska högskola
W+G Tapet Idealdecor Murals The Kiss, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
KULLEN Bordslampa 22,5 Ek/Vit,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Thinkfun, Balance Beans, Brädspel, Gratis!

Produktbeskrivning

Syntetfodrad täckkjol

L.I.M Barrier Skirt är en kjol som ger mycket värme till en mycket låg vikt. Ha den alltid i packningen för att snabbt kunna dra på dig i pauser eller när vädret slår om.

QuadFusion+ är en bra isolering för högintensiva och "stop-and-go"-aktiviteter där du behöver en värmebarriär som samtidigt kan transportera bort fukt och hålla dig torr. Materialet består av krusade, ihåliga fibrer, instängda mellan två yttre lager av flerkanaliga fibrer med utmärkt fuktspridande förmåga. Fibrerna erbjuder en enastående värme i förhållande till sin egen vikt och värmer dig när du är kall och kyler dig när du känner dig för varm. Materialet är bluesign-certifierat och gjort av 100 % återvunnen polyester.

L.I.M-serien från Haglöfs kännetecknas av "less is more". I serien ingår kläder, ryggsäckar och skor - alla utan onödiga detaljer och funktioner - bara lätta, minimalistiska och packbara utföranden med 100 % funktion.

Detaljer

 • DWR-behandlat yttermaterial ger bra skydd mot väder och vind
 • Lätt QuadFusion™-isolering med förbättrad vikt- och värmebalans
 • Kil i mjukt stretchmaterial
 • Resår i midjan
 • Minimal bylsighet för på lager-användning
 • Blixtlås längs hela sidan
 • Enkel på- och avtagning
 • Blixtlåsförsedd ficka för värdesaker
 • Fluorkarbonfri
 • Bluesign-godkänt material
 • Normal storlek Visa storlekstabell
 • Rakt snitt
Specifikation
Kjol
Typ: Vadderad
Säsong: Höst / Vinter
Kategori: Sportkläder
Längd: Medel
Material
Yttermaterial: 100% polyamid
Innermaterial: QuadFusion+™: 100% Polyester (återvunnen)
Mått
Vikt: 85  g
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
842630

Soya - Panik 31, Offvit,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Poster - Hope 40x50cm,

Haglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddb

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Nappa Monteringshandskar Storlek (handskar): 10, XL EN 388 , EN 511 CAT II L+D Griffy 1707 1 par,Världens roligaste träningsbok 9789186775834, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Vinpump/Vakuumpump för vinflaskor,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Bentley Continental GT radiostyrd bil, Svart,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Ilse Jacobsen Tulip sneakers, Svart,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Houdini M's Mix Wind Shorts Blå Illusion,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

LED-utomhusspotlight Megatron LED 10 W 1000 lm RGBW Svart,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Fiskespelet med musik,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Väggdekor Hål i Vägg Landskap i solnedgång,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Väggdekor - Artsblomma Modell 04,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Koalakoppling,

Smart net-camera, WIFI, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Haglöfs W's L.I.M L.I.M L.I.M Barrier Skirt Magnetite 516ddb

Home