GastroMax Tårtspade 24,5 24,5 24,5 cm 53bac3

GastroMax Tårtspade 24,5 24,5 24,5 cm 53bac3

Kärnan, Bamse och häxans dotter, Guldjaktenspelet (SE),

GastroMax Tårtspade 24,5 24,5 24,5 cm 53bac3

Rymdforskarskolan

GastroMax Tårtspade 24,5 24,5 24,5 cm 53bac3

Barbie: Barbie och Diamantslottet,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

I samlarens spår,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

GastroMax Tårtspade 24,5 24,5 24,5 cm 53bac3

Alga, Råttfällan Resespel (SE, FI, NO, DK),

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Star Trading Glans - Sladdställ E27, Mässing,

Axor Tvättställsblandare Massaud 3-håls 262,

Klättermusen M's Magne Pants Burnt Lava, 18 juni – 30 juni
Vita Acorn polished takpendel, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Fotoalbum för Polaroid Fujifilm Instax Mini 7 / 8, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Solros Indian Blanket 5 st frön,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Gosdjur Kanin - Brun, Gratis!

W+G Tapet Idealdecor Wall Murals Non-Woven Ivy Wall,

Poster A3 30x42cm Västerås, 20 juli – 28 juli
Bröda platta bomull 8.0 Blå, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Bianco lange stövlar, Grå, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Ilse Jacobsen Rub 94C gummistövlar, Svart, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Sodalit slipad platta, Gratis!

Marmot Phase 30 Sleeping Bag Deep Teal/Turf Grön,

HEAD Contour Paddle Grå (2019), 4 augusti – 12 augusti
Cream pom pom 1 st (30 cm), Chalmers tekniska högskola
Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Rosa, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
6st apelsinskalare skalare,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
RoomMates Deco Väggdekor Modern Ovals, Gratis!

Produktnummer: 7180041

"Den första och viktigaste delen med att laga bra mat är att använda sig av bra råvaror. Detta gäller även våra redskap som vi har i köket. Vi behöver till exempel bra potatis såväl som en bra stöt om vi vill tillaga ett härligt slätt potatismos.

GastroMax är märket som låter dig uppfylla detta, vare sig du är den passionerade hemmakocken eller det kräsna proffset. Alla produkter från GastroMax är framtagna i samarbete med professionella kockar och designers, alla med funktionalitet som utgångspunkt, för att ge dig en så pålitlig produkt som möjligt. I Gastromax sortiment hittar du en rad enkla och funktionella köksredskap och många artiklar för bakning likaså!"

 

Lemmings Mjukisfigur med ljud,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Carisma - Skjorta 8415 Småmönstrad, Vit,

GastroMax Tårtspade 24,5 24,5 24,5 cm 53bac3

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Poster - Hakuna Matata 40x50cm,Fårskinn vitt - korthårigt - Litet, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Kids Globe Häststall med 9 boxar 1:32 rosa 610188,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

HPI Racing Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD 100% RtR 2,4 GHz,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Carson Frontlastare,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Circum tak, Vit,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Vero Moda - vmBecca SL Top, Röd,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Britax Römer, Bältesstol, KidFix II XP, Flame Röd,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Bacopa "snöflinga" Blutopia 4 frö,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

4Living Matta "Halti" 140x200 cm Orange,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Joseph Joseph Handi-zest citrusrivjärn grå/grön - 27,8 cm,

Overseas Kviltad pläd mikrofiber 140x220 cm rosa, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

GastroMax Tårtspade 24,5 24,5 24,5 cm 53bac3

Home