Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm cm cm 965628

Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm cm cm 965628

vidaXL Konsolbord massivt akaciaträ 101x35x80 cm brun,

Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm cm cm 965628

Rymdforskarskolan

Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm cm cm 965628

Kökspetsutbyte 1/2 "bsp 200mm typ s,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Lövpåsar Halloween,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm cm cm 965628

Morphy Richards Vattenkokare Accent Vit,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • 4 gardiner med öglor orange,

Poster Train in Russia, 50x70cm,

Synlig fast osynlig - En dotters tankar om sina "pappor", 18 juni – 30 juni
Sea-Doo Shorts Pulse Orange 34 (Seadoo BRP), AlbaNova universitetscentrum, KTH
Gant Star Knit kuddfodral, Summer Collection, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Svarvämne Rostfri D: 91/62 L:170,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Jil Sander Navy Sneakers - vit, Gratis!

Ralph Lauren zip hood tröja, herr, xs, grå,

Damtroll, 20 juli – 28 juli
ODLO CORE LIGHT - T-shirt - bas - odyssey grå, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
PULL&BEAR MIT REVERSKRAGEN UND ZIERKNOTEN - Skjorta - blå, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
King Louie CARDI LONG VARSITY STRIPE - Kofta - blå, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Dorothy Perkins Curve YELLOW FRILL BARDOT - Blus - gul, Gratis!

Aaiko CAMILA - Blus - electric blå,

Ten Points CARINA - Stövletter - darkgrå, 4 augusti – 12 augusti
Wallis CROSS WRAP FRONT MIDI - Jerseyklänning - navy, Chalmers tekniska högskola
Patrizia Pepe MAGLIA - T-shirt med print - bianco, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Opus SASKIA LITTLE DOT - Långärmad tröja - true röd,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Denham RAZOR - Jeans slim fit - grå denim, Gratis!

Produktnummer: 917002

En mycket populär väggdekor som lyser det där lilla extra. Dra av och sätt fast direkt på din valda yta. Dekor hemma när det är som bäst. Innehåller flera separata bilder och kan sättas från varandra på valfritt avstånd. - Kanterna är transparenta - Klister - Lätt att fästa på väggen - Sätt på vilket slätt underlag du själv önskar * Rengör ytan noga där du ska sätta fast den. * Dra av och sätt fast dekalen på den valda ytan. * Du kan själv nu trycka ut eller press bort eventuella luftbubblor som dykt upp. Kom ihåg att dra bort dekalen försiktigt från pappret den sitter på.

LÖFFLER BIKE CRUSH - Funktionströja - schwarz/neon,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Farah Tailoring HENDERSON SLIM FIT - Kostym - bobby blå,

Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm cm cm 965628

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. BOSS ATHLEISURE SAGGY - Huvtröja med dragkedja - charcoal,Rödefined Rebel JAY STRIP - Jeansshorts - mid blå, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

HUGO GABRIEL - Kostymbyxor - navy,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Polo Ralph Lauren Skjorta - wine/vit,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Mora Armatur Duschblandare Cera T4 160 cc Utlopp ned,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Naketano Luvtröja - light blå melange,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Fala Tvättställsblandare Burgos Mässing 75745,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Star Wars, Figur, Elite Guard,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Tallrikshuv 275 mm,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

vidaXL Lastspännare med spärr 4 st 0,8 ton 6mx25mm blå,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • FM Mattsson 9000E II Duschblandare 160 cc Utlopp Ned Krom,

Champion Grendosa 3-vägs, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm cm cm 965628

Home