Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798

Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798

Tom Joule LONG SLEEVED - Långärmad tröja - französisch marineblau,

Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798

Rymdforskarskolan

Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798

Needle & Thread Sequin - Blus - dusk rose,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Soyaconcept DALIA - Jerseyklänning - midnightblå,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798

Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798

Stradivarius MIT ROLLKRAGEN - Maxiklänning - grå,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Dorothy Perkins ONE SHOULDER - Vardagsklänning - cobalt,

KARL LAGERFELD KOURT KARL IKONIK LO LACE - Sneakers - vit,

Produkt PKTGMS SEBA GRANDAD TEE - Långärmad tröja - medieval blå, 18 juni – 30 juni
BOSS ATHLEISURE SATURN ACT - Sneakers - dark blå, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Superdry INTERNATIONAL SLIM - Tygbyxor - deep forest, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Esprit Collection Skjorta - vit,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
New Look ALBY LEOPARD WRAP SKIRT - A-linjekjol - brun, Gratis!

boohoo MAN MUSCLE FIT LONG SLEEVE - Skjorta - grå,

TOM TAILOR TIPPED UNI - Piké - tawny port röd, 20 juli – 28 juli
Väggdekor - Artshjärtan Modell 001, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Melissa Mini Blender 1 L Rostfritt Stål, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
LED-belysning infälld med rörelsedetektor Müller Licht 57039 11 W Varmvit Vit, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Blomsterfesten 6235, Gratis!

AZzardo Bella - Bordslampa, Mörk,

Väggdekor zebra med text | 100x100cm, 4 augusti – 12 augusti
Vägghängd Djurskalle med Horn, Chalmers tekniska högskola
Remote control car Alfa Romeo 75078, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Irwin Vise-grip snabbfrisättande låstång set om 2 10WR, 7WR T214,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Dammsugarpåsar Bosch GL 30 BSGL 3015GB, Gratis!

Produktnummer: 9374462

Läcker och smakfull poster med motiv av en vacker och söt blåval i snygga färger, perfekt till barnrummet.

Kombinera gärna postern på en tavelvägg med blandade barnposters i denna kategori för att skapa en fin känsla.

Print med foto, tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Ekologiska fröer - gurka 10 frön från Enkla Blommor - CERT. FRÖN,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Indexlappar för pärm, Brunnen,

Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Squash diamant 5 frö,The Purification of the Temple,JORDAENS Jacob,60x40cm, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Self-Portrait,Vincent Van Gogh,46x38cm ny13,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Poster - Papegoja Färgglad 40x50cm,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Sea to Summit Comfort Plus Insulated Mat Large Rectangular Röd,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Lacoste GRADUATE - Sneakers - vit/rosa,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

ODD MOLLY. Rainbow leggings. Nya. Storlek 1=S,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

From Elsewhere: Being E.T. in America,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Hot Soles Sneakers - gold,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Indien i svenska reseskildringar 1950-75.,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Dorothy Perkins Wide Fit WIDE FIT PRISM - Ballerinaskor - gold,

Hilleberg Nallo 2 Sand (2019), till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Poster - Blåval Blåval Blåval barn 30x40cm 189798

Home