wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3

Gestuz LEOPA - Skjorta - golden,

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3

Rymdforskarskolan

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3

Superdry ELIZABETH - T-shirt med print - grön,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Venice Beach ASTRID - Funktionströja - melange/balsam grön,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3

Burton CARATUNK RAGLAN - Långärmad tröja - grå heather,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • New Look Curves REVER COLLAR MIDI DRESS - Skjortklänning - burgundy,

Alpha Industries JET - Shorts - replica blå,

Cinque CIMELOTTI - Kostym - royal blå, 18 juni – 30 juni
Napapijri Luvtröja - blu marine, AlbaNova universitetscentrum, KTH
The Kooples CREEPS JUNGLE RELAXED FIT - Skjorta - navy, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
J.LINDEBERG DONNIE - Kostym - navy,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Bugatti KONA - Sneakers - dark grön, Gratis!

Mango TADI - Skjorta - khaki,

Carhartt WIP WAY THROUGH - T-shirt med print - blå, 20 juli – 28 juli
Only - onlRain Paisley Top, Blå, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Julgranskula Röd Mattias, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Julgranskula Röd Lukas, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Vaiana/Moana Badponcho Badhandduk Poncho 120*60 cm, Gratis!

Mega Man Board Game - Brädspel,

Häxa i fönster Halloween väggdekor klistermärken, 4 augusti – 12 augusti
ESD Säkerhetslågskor Albatros BLUETECH LOW ESD SRC 43 S3 Svart, Grå, Blå, Chalmers tekniska högskola
Poster - New York 6 40x50cm, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
vidaXL Bäddset 3 delar flamingo 200x220/80x80 cm marinblå/rosa,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Basilika Dwarf Greek 20 st frön, Gratis!

Sealskin Duschdraperi Diamonds 180 cm aqua 235201330,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Poster - Röd lips no.2 40x50cm,

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Dammsugarpåsar Bosch Masterixx,COPPER MUGTREE FOR A WARM STYLISH SHINE KITCHEN HOLDS 6 CUPS, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

The Glorification of the Cross,ELSHEIMER Adam,48.5x36cm,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Poster - Vit häst 70x100cm,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Staket grind 100 x 100 cm Trä,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Aigle VICTORINE SABOT - Slip-ins - algy,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

En sagostund med ... Tre små grisar.En klassisk saga som serie!,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Trill adventsljusstake 11 ljus grå,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Billi Bi Ankelboots - curry,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Kärnan Fantasi Landskap 300 Bitars Pussel,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Primus Mimer Lantern (2019),

Cassis côte d'azur ELMIE - Vinterstövlar - camel, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 6 6 delar 4364000 5a4ac3

Home