Glasburk BRILLIANT BRILLIANT BRILLIANT 6ba74e

Glasburk BRILLIANT BRILLIANT BRILLIANT 6ba74e

Tom Joule GOLIGHTLY - Parkas - navy cottage floral,

Glasburk BRILLIANT BRILLIANT BRILLIANT 6ba74e

Rymdforskarskolan

Glasburk BRILLIANT BRILLIANT BRILLIANT 6ba74e

Twintip Plus Långärmad tröja - grön,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Topshop HOOP - Långärmad tröja - brun,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Glasburk BRILLIANT BRILLIANT BRILLIANT 6ba74e

Dorothy Perkins KHAKI ANIMAL SHIRT DRESS - Vardagsklänning - khaki,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Vila VILUCY - Blus - bordeaux,

boohoo MAN LONG SLEEVE STRIPE WITH PIPING - Skjorta - rosa,

Azzaro ROSINO - Eleganta snörskor - nior, 18 juni – 30 juni
Original Penguin EMBROIDRED LOGO TEE - T-shirt - bas - rain heather, AlbaNova universitetscentrum, KTH
TOM TAILOR DENIM Skjorta - clean mid stone grå, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Superdry SHORDITCH DOWN REGULAR FIT - Skjorta - vit,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
TOM TAILOR ESSENTIAL - Tygbyxor - port röd, Gratis!

Dr.Denim NORA - Jeans relaxed fit - stone peach,

Armani Exchange Tygbyxor - grå heather effect, 20 juli – 28 juli
Multicopter-Real Sense Modul Yuneec Passar till: Yuneec Typhoon H, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Gregory Zulu 40 Feldspar Grå, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Mora Armatur Tvättställsblandare Cera B5 med Lyftventil, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Dammskyddsmask med ventil FFP3 B-SAFETY AS330310 10 st, Gratis!

Monteringsställ Absima 1:10, 1:8 3000049 Svart,

Poster - Ananas guld 3 40x50cm, 4 augusti – 12 augusti
Gastromax Hushållsburk 3,5 L, Chalmers tekniska högskola
Mammas hjärta mini batteridriven med timer, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Pop-up Leaf Bag with Gloves,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Tavla Waterfalls Forest Nature, Gratis!

Produktnummer: 7442521

Glasburk BRILLIANT med lock. Transparent i glas.

Storlek: 11x11x18cm

The Fall of the Rebel Angels,Luca Giordano,60x40cm,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Serveringsfat i Plast Rektangel Turkos,

Glasburk BRILLIANT BRILLIANT BRILLIANT 6ba74e

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Wooden Lighthouse Decorative Ornament Gift for Sea Lovers,Vit plast låg nivå WC toalett spolning tankburk spola spol, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Vintage Poster Allium,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Diana and her Companions ae,Johannes Vermeer,50x50cm,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Diadora N.92 - Sneakers - vit,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Stora hundboken - Lexikon från A till Ö med rasbeskrivningar,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Anna Field Klassiska stövletter - dark grå,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

2 st träram i guld, innermått 18x24 cm,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Vanessa Bruno BOTTINE ZIPPEE - Stövletter - noir,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Måla Akvarell av José M. Parramón & G. Fresquet,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Ät kinesiskt med Siok Mei,

gardiner KRUMELUR IKEA, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Glasburk BRILLIANT BRILLIANT BRILLIANT 6ba74e

Home