GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01

GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01

ONLY Play ONPASPEN LONG HOOD - Luvtröja - light grå melange,

GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01

Rymdforskarskolan

GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01

Weekday AILIN HOODED - Luvtröja - blå,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Lost Ink Plus WTH EMBRIODERY - Sweatshirt - blush,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01

GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01

Tommy Hilfiger JEANA SCOOP 3/4 - Långärmad tröja - vit,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Object KETTENPRINT - Vardagsklänning - antique vit,

YOURTURN Pyjamas - grå,

Polo Ralph Lauren FLAT PANT - Tygbyxor - aviator navy, 18 juni – 30 juni
Benetton Långärmad tröja - navy, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Produkt PKTAKM JEANS - Jeans Skinny Fit - medium blå denim, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Diesel D-EBBEY - Jeans bootcut - indigo,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
JOOP! PANKO SLIM FIT - Kostymskjorta - dark blå, Gratis!

Keen UNEEK - Vandringssandaler - dark olive,

Tommy Hilfiger PLEATED SKIRT - A-linjekjol - blå, 20 juli – 28 juli
Ölsejdel - Biran eller bruden, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
vidaXL Växtstöd 10 st 1 m metall grön, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Säkerhetslågskor L+D worky Safety Line OLBIA 39 S1P Svart, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Vero Moda - vmMaharete SS Top, Mörkblå, Gratis!

RETRO Vinter Plansch Jul, Gerhards, Made in Sweden,

Bentley Continental GT radiostyrd bil, Vit, 4 augusti – 12 augusti
( Väggdekor) Blommor Design, Chalmers tekniska högskola
Kapkrusbär Physalis15 frö, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Poster - Merely Monroe no.1 40x50cm,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
10 x rostfritt stål slangklämmor rörklämmor 10-16mm fjäril, Gratis!

Produktnummer: 16335827

Den lätta sladdlösa grästrimmern ComfortCut Li-18/23R från GARDENA, som är extremt enkel att använda, är särskilt lämplig för att trimma långa gräskanter och svåråtkomliga områden. Det utbytbara litiumjon-batteriet är mycket kraftfullt vilket ger dig utmärkt skärprestanda och lång drifttid. RotorCut-systemet garanterar exakta kapresultat och är mycket tyst vid användning. Det extra långa handtaget som är enkelt att justera säkerställer en bekväm och optimal ergonomisk arbetshållning. Teleskophandtaget kan anpassas till din kroppslängd för ökad bekvämlighet under användning. Överhängande kanter kan enkelt trimmas tack vare den 90° kantkapningen. Det inbyggda styrhjulet gör trimningen smidigare. Den justerbara vinkeln på trimmerns huvud gör det lättare att trimma på svåråtkomliga platser, som under en studsmatta eller trädgårdssoffa. När du trimmar nära rabatter och kanter kan du fälla ut blomskyddet för att skydda blommorna. Tack vare säkerhetsbrytaren kan den sladdlösa trimmern inte slås på oavsiktligt. Trimmern levereras med ett batteri, en laddare, en hållare för reservblad och 20 reservblad. Inga verktyg behövs för den första monteringen. Kapdiametern är 230 mm. Med ett 18 V/2,6 Ah litiumjon-batteri kan du få en drifttid på 60 minuter. Det räcker till cirka 1500 m gräsmattekant. Laddningsindikatorn på batterier visar när batteriet behöver laddas. Ett tomt batteri kan laddas fullt på cirka 5 timmar.

Färg: Grå och turkos
Material: Plast
Mått: 89,1 x 26 x 16,6 cm (L x B x H)
Skärbredd: 23 cm
Klippmekanism: RotorCut-blad
Batteridriven: 1 x 18 V/2,6 Ah litiumjon-batteri (ingår)
Batterimodellnamn: GARDENA Battery BLi-18
Maximal kapningstid: 60 min
Normal laddningstid till 100%: 300 minuter
Normal laddningstid till 80%: 210 minuter
Ljudnivå, garanterad (LWA): 86 dB (A)
Upplevd ljudnivå: 68 dB (A)
Vibration: 2,5 m/s²
Individuellt anpassningsbar
Trimmar effektivt och tyst
Skydd för blommor och träd
Enkel trimning under hinder
Enkel trimning av överhängande gräsmattekanter
Kraftfull och praktisk med inbyggt styrhjul

Pappersassietter Korall,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

RödFire Eldstad Fuego Large 81071,

GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Väggord - Live to love...,Attralux LED Filament E14 Klot 25W 6st, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Poster - COCO Guld blå 40x50cm,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Poster - Kyanit i kvarts 21x30cm,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Dorothy Perkins Wide Fit WIDE FIT MACQUEEN - Ankelboots - tan,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Snygg Tunika stl 46/48,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Poster bubblor med färg, 50x70 cm,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Lisa D Mannere,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Poster Karta Planeter format, 30x42cm,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Polo Ralph Lauren, Buttondown-skjorta, Strl: XXL, Slim fit, Blå,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Gant piké vit, strl Small NY!,

Finery London COLYTON - Stövletter - röd, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

GARDENA Accu trimmer ComfortCut ComfortCut ComfortCut Li-18/23R plast 9825-20 fccf01

Home