Väggkrok Väggkrok Väggkrok Fågel 334b7c

Väggkrok Väggkrok Väggkrok Fågel 334b7c

Polo Ralph Lauren HI TECH - T-shirt med print - vit,

Väggkrok Väggkrok Väggkrok Fågel 334b7c

Rymdforskarskolan

Väggkrok Väggkrok Väggkrok Fågel 334b7c

TOM TAILOR DENIM FEMININE FLOUNCE DRESS - Vardagsklänning - real navy blå,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Dorothy Perkins Petite ROLL SLEEVE - Skjorta - vit,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Väggkrok Väggkrok Väggkrok Fågel 334b7c

Anna Field Jerseyklänning - calypso coral,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Vero Moda OHNE ÄRMEL - Vardagsklänning - poppy röd,

Cinque CIBRAVO - Tygbyxor - grå,

NA-KD CROPPED - Jeans Skinny Fit - blå denim, 18 juni – 30 juni
Your Turn Active Träningsbyxor - dark grå, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Emporio Armani CAMICIA SLIM FIT - Kostymskjorta - fant azzurra, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Pepe Jeans COSIE - Jeans relaxed fit - ga9,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
GANT SOLID - T-shirt - bas - coral orange, Gratis!

Mango WYATT - Kavaj - brun,

Väggdekor väggord väggtext Make every day count, 20 juli – 28 juli
Poster A4 21x30cm Tribal Women Gul, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Ampelhållare "Old time" motorcykel, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Hjärtformad skylt med texten "Världens bästa Barnbarn", Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
vidaXL Herr regnställ med huva och byxa i marinblått stl. XXL, Gratis!

vidaXL Madrass med tvättbart överdrag 200 x 160 x 17 cm,

Glow ljusslinga flerfärgade glashöljen 360cm 10 ljus, 4 augusti – 12 augusti
Bäddset - Påslakan Sverige, Chalmers tekniska högskola
Poster - Kladdkaka 50x70cm, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
vidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus mörkgrå 80x150 cm,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Universal 3/8 "teleskopisk inloppsventil bottenpåfyllning, Gratis!

Ananas Flasköppnare,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Novella di Nastagio degli Onesti,Sandro Botticelli,60x40cm,

Väggkrok Väggkrok Väggkrok Fågel 334b7c

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Dödskalle Shotglas i Plast,16x21 cm eller 6x8 tum, fotoram i ek, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Poster - Elefant - Svart vit 50x70cm,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Lowa ALBA GTX - Vinterstövlar - schwarz,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Leksak, Träleksak , Flerfärgad,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Avgångsbetyg Ubbemåla folkskola i Algutsboda 1914,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Happy Moments bordsdukning, turkos, exkl. display, 147enheter,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Stress leksak fidget spinner relaxpryl,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Österrike Mi1012-16, postfrisk serie, Mi euro 60,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

poster gammal biltävling, 21x30 cm,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Sveciæ Regni Leges Provinciales,... av Johannes Loccenius (1672),

Övre Norrlands historia III-IV - Gunnar Westin (röd.), till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Väggkrok Väggkrok Väggkrok Fågel 334b7c

Home