Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5

Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5

Ivko DRESS GEOMETRIC PATTERN - Vardagsklänning - plum,

Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5

Rymdforskarskolan

Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5

Cartoon Tunika - rosé/blå,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Lauren Ralph Lauren Petite MATTE KELBY - Jeansklänning - lush emerald,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5

Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5

Selected Femme SLFSTAY TEE - T-shirt med print - bright vit/dark sapphire,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • ONLY ONLKASHION JALENE HOOD - Luvtröja - blå,

Knowledge Cotton Apparel Sweatshirt - dark grå melange,

Diesel S-BONNEY SHIRT - Skjorta - 0datz, 18 juni – 30 juni
le coq sportif COURTSET - Sneakers - optical vit/evergrön, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Brave Soul AMIAS - T-shirt med print - navy, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Boxfresh Sneakers - navy/tan,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
BOSS CASUAL LIGHTER - Sneakers - vit, Gratis!

GANT SINCE 1949 HOODIE - Luvtröja - evening blå,

Kurt Geiger PIERCE - Höga sneakers - tan, 20 juli – 28 juli
Gustavsberg Tvättställsblandare Coloric Rough Aluminium, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Poster - Här sover en prinsessa A3 30x40cm, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Poster - Giraff Tino A3 30x40cm, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Batteri Hilti 15.6V Ni-MH SFB150 SFB155 3000mAh, Gratis!

Vila - Viabilina LS T-shirt, Svart,

Hov, ljusstake i tenn, 4 augusti – 12 augusti
Larmdekal för glas/fönster/dörrar m.m 4 st "Alarm", Chalmers tekniska högskola
Poster - Sexy röd Lips 40x50cm, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Poster - Världskarta LILA no.1 21x30cm,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Philips Bustan Vägglampa LED 2x4,5W, Gratis!

Produktnummer: 16331649

Luxforms soldrivna LED-vägglampa Pasadena är det perfekta valet om du vill belysa din ytterdörr. Lampan kan enkelt sättas fast vid din dörr eller på ditt staket med hjälp av den medföljande väggplattan. Inga kablar behövs eftersom allt du behöver helt enkelt är tillräckligt med solljus för att ladda det utbytbara batteriet via solpanelen. Beroende på hur mycket sol den har fått under dagen, kan denna LED-lampa lysa i cirka 6 timmar. Denna modell är utrustad med 3 LED-lampor i mjuk ton, med ett totalt ljusflöde på 20 Lumen, vilket är högre än en konventionell solcellslampa.

Färg: Antracit
Material: Plast
Mått: 18 x 7 cm (Diam. X T)
Inklusive 3 x SMD LED mjuk ton
Ljusflöde: 20 lumen
Batteri: 1 x Li-ion AA 500 mAh 3,2 V (ingår)

Doc Mcstuffins Filt Fleecefilt,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Fransk doftljus i zinkburk - Pommegranate,

Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Esschert Design Fågelmatare 11,9x11,9x19,3 cm FB166,Vegetables in a Bowl or The,Giuseppe Arcimboldo,50x40cm, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Dammsugarpåsar Panasonic C-15C,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Poster Sjökort Östersjön Södra delen, 50x70 cm,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

20 ÅR UNDER BÄLTET - DEN NAKNA SANNINGEN OM STEFAN & KRISTER - BOK,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Bikini, Strl: M, Blå/Flerfärgad,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

4 Väggkrokar Stilren Design Rostfritt Stål 45 x 180 mm,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Polo Ralph Lauren, Badbyxor, Strl: M, Flerfärgad,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Beer Belt,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Alberto Zago Overkneeskor - nero,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Hiko Buoyancy bag Front (split),

3D Trä Pussel Afrika (Djur på savannen), till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Luxform Trädgårdslampa solcell LED vägglampa Pasadena Pasadena Pasadena antracit 3 c337f5

Home