RIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864f

RIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864f

Culture ALLY DOT CAP SLEEVE - Blus - almond,

RIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864f

Rymdforskarskolan

RIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864f

someday. KINLEA - T-shirt med print - mute mustard,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Deha Tights - fuchsia fluorecent,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

RIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864f

RIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864fRIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864fRIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864fRIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864f

Vila VIRIL LONG CARDIGAN - Kofta - pine grove/melange,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Mads Nørgaard TRIMMY LONG - Långärmad tröja - vit,

Boxfresh Höga sneakers - dark shadow,

JOOP! BLAYR - Kostymbyxor - schwarz, 18 juni – 30 juni
Selected Homme KLASSISCHE - Kostymbyxor - grå, AlbaNova universitetscentrum, KTH
PULL&BEAR Jeans Taperöd Fit - blå, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Mavi YVES - Jeans slim fit - mid retro,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Pier One Kostym - mottled bordeaux, Gratis!

HUGO BOW TIE DRESSY - Fluga - medium purple,

Napapijri SOLIN - Långärmad tröja - blu marine, 20 juli – 28 juli
Rustica Wooden Paddle Chopping Serving Board 20x43cm, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Pomsies - Boots, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Poster - IF HE understand A3 30x40cm, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Salming W's Speed 6 Shoes Fluo Sosa/Flou Gul, Gratis!

AZzardo Bella - Bordslampa, Mörk,

Poster A4 21x30cm Sosa Z, 4 augusti – 12 augusti
Me Too, Långärmad T-shirt, Dress Blås, Chalmers tekniska högskola
GastroMax Pensel silikon 24,5 cm, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Klädnypor, L: 25 mm, B: 3 mm, björk, 30st.,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
YATO Flexibel slangklämma, Gratis!

Produktnummer: 16337482

Badrumsmattan Carl från RIDDER är en mjuk badrumsmatta med en trendig design som känns underbart mjuk mot fötterna och får ditt badrum att se fräscht och modernt ut. Badrumsmattan är lämplig för alla badrum, till och med de med golvvärme! Den extremt höga fiberdensiteten skapar en otroligt mjuk och varm känsla. Ställ dig på mattan när du kliver ur badkaret eller duschen för att undvika kalla och hala klinkers. Den håller även ditt badrumsgolv torrt och rent och kan tvättas i 30°C på en mild tvättinställning och torkas i torkmaskin. Badrumsmattan är färgbeständig och behåller sin form även efter att den tvättats flera gånger.

Färg: Grå
Material: Tyg
Mått: 50 x 55 x 1,5 cm (B x L x T)
Maximal formhållning och färgbeständighet efter tvätt
Med halkfri TPR-gummiundersida
Lämplig för golv med golvvärme
Klarar maskintvätt i 30°C på mild tvättinställning
Lämplig för torktumlare
Material: Polyester: 100%

FERM Sågklinga 200 mm 30/16 T40 MSA1022,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Bolsius Doftljus 6 st Fresh Linen vit 103626150358,

RIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864f

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Bordslöpare, råvit, B: 30 cm, nät, 10m,vidaXL Staket av Pilkvistar till Trädgård 300 x 100 cm, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Champion Elektrisk tändare USB Svart,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Unisex Urinal Bottle Can Be Used Sitting Or Lying Down,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Life Magazine 1 Juni 1942,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Underbar MIU MIU svart tunika Stl: M - ÄKTA,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Anna Field Ankelboots - dark cognac,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Gabor Platåstövletter - pepper,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Vanessa Bruno SANTIAGS ZIPPES - Ankelboots - brun,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

K-SWISS COURT CLARKSON - Sneakers - vit/röd/blå,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Fin svart kavaj i märket Austin Reed, stl L,

Ärmlös Jumpsuit Bodycon Kaki L, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

RIDDER Badrumsmatta Badrumsmatta Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807 f7864f

Home