King King King Cophetua and the Beggar Maid,Edward Burne-Jones,80x40cm ae5c48

King King King Cophetua and the Beggar Maid,Edward Burne-Jones,80x40cm ae5c48

Object OBJDAISY 3/4 DRESS - Vardagsklänning - fiery röd,

King King King Cophetua and the Beggar Maid,Edward Burne-Jones,80x40cm ae5c48

Rymdforskarskolan

King King King Cophetua and the Beggar Maid,Edward Burne-Jones,80x40cm ae5c48

Louche BIRTE LLAMA - Vardagsklänning - navy,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Under Armour MID KEYHOLE - Sport-bh - vit,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

King King King Cophetua and the Beggar Maid,Edward Burne-Jones,80x40cm ae5c48

Superdry Luvtröja - olive,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Marc O'Polo DRESS FEMININE - Vardagsklänning - night tide,

GAP US FLAG DOORBUSTER - T-shirt med print - new off vit,

Bugatti MADRID - Tygbyxor - anthra, 18 juni – 30 juni
Frame Denim CROP MINI - Jeans bootcut - sidewinder, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Selected Homme SHDONENEW MARK SLIM FIT - Skjorta - navy blazer, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
New Balance ESSENTIALS HOODIE - Luvtröja - himalayan rosa,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Versace Jeans Jeans slim fit - indigo, Gratis!

PULL&BEAR T-shirt - bas - light grå,

Lee RIDER - Jeans slim fit - pogo worn, 20 juli – 28 juli
Poster - Papegoja Maspalomas No.1 -Svartvit 70x100cm, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Morot Bentley F1 200 frö -avsedd för lagring, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Kuddfodral med läppar, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Värmeljushållare - Händer, Gratis!

Alga, Diamond Detectives,

VAUDE Kids UBN Kiruna Mid CPX Shoes beechnut, 4 augusti – 12 augusti
Vägghängd Djurskalle med Horn, Chalmers tekniska högskola
Poster - Diamant guld no.4 30x40cm, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Hailo Sophink för skåp Multi-Box Duo strl L 2x14 L gräddvit 3659,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
2förp doftolja Zephyr - ren positiv känsla i bilen, i husvagnen, Gratis!

Produktnummer: 15379372

King Cophetua and the Beggar Maid.
Edward Burne-Jones 1833-1898.
Oljefärgstryck på canvas 80x40 cm
Tavlan är tryckt och ska skickas i en tub.
Den är inte original.

Good Morning Bäddset 5703-P Wolf 155x220 cm flerfärgat,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

YATO Fixertång 345 mm,

King King King Cophetua and the Beggar Maid,Edward Burne-Jones,80x40cm ae5c48

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Emotion Dra-på-lakan jersey 90/100x200 cm blå 0200.24.42,Steinel Sensorlampa för inomhusbruk RS 16 L, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Poster modell som en röd ros, 50x70 cm,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

BAHCO Stadig verktygslåda 27 L 4750PTB50,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Iris biologi 1,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Axema A42 Kort/taggläsare, 4st.,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

PARFOIS Sneakers - vit/grå,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Reebok Classic Sneakers - classic vit/blå hills,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Svart halsduk, Busnel, Wool,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Martin, George R. R Kampen om järntronen + Svärdets makt Inb,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Ölglas Carlsberg Pokal 25 cl,

New Look SARINA - Sandaletter - bright röd, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

King King King Cophetua and the Beggar Maid,Edward Burne-Jones,80x40cm ae5c48

Home