vidaXL Hotell handdukar 25 st bomull 400 gsm 50x100 50x100 50x100 cm vit dfc872

vidaXL Hotell handdukar 25 st bomull 400 gsm 50x100 50x100 50x100 cm vit dfc872

Object OBJNONSIA - Kofta - blå,

vidaXL Hotell handdukar 25 st bomull 400 gsm 50x100 50x100 50x100 cm vit dfc872

Rymdforskarskolan

vidaXL Hotell handdukar 25 st bomull 400 gsm 50x100 50x100 50x100 cm vit dfc872

The Ragged Priest CRUSH TEE - Långärmad tröja - vit,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Dreimaster Huvtröja med dragkedja - dark grå/blå,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

vidaXL Hotell handdukar 25 st bomull 400 gsm 50x100 50x100 50x100 cm vit dfc872

Smartwool WOMEN BASELAYER BOTTOM - Långkalsonger - moonbeam heather,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Pieces PCSCHELDE - Linne - bright vit,

Hummel LIGA GK - Gym- & träningskor - peacoat,

Naketano Luvtröja - beige, 18 juni – 30 juni
Guess Jeggings - groves, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Lost Ink Petite HIGH WAIST - Jeans Skinny Fit - mid denim, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
KIOMI Kostym - beige,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Bullboxer Snörskor - grau, Gratis!

SIKSILK MUSCLE FIT OVERHEAD HOODIE - Luvtröja - grå marl,

Body Bambu, Vit, 20 juli – 28 juli
Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4986-5, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Oras Tvättställsblandare Optima 2700FG, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
TUBBS Snowglow Snowshoes Kids, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
GP Safeguard Strålkastare RF2.1 Sladdlös, Gratis!

Designafriend, Sparkle Party dress,

Malmbergs Stolplampa Spirit Pole 2x8W 500 cm, 4 augusti – 12 augusti
Kids Concept, Gunghäst, NEO, Mammut, Chalmers tekniska högskola
Irwin Junior Bågfil 150 mm 10504409, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Family from Antiquity,Adolphe William Bouguereau,59.7x48.3cm,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
36X22 Speech Bubble Led Message Box, Gratis!

Blonde Bather,Pierre Renoir,82x66cm,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

2-krok remsor kromad zamak väggmonterad klädkorkhandduk,

vidaXL Hotell handdukar 25 st bomull 400 gsm 50x100 50x100 50x100 cm vit dfc872

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. LED Strömkälla ECV-FL2012 12V / 24W / 2A IP67,Dammsugarpåsar Samsung SC 6140, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

llegory of Vice and Virtue,Paolo Veronese,50x40cm,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

40x50 cm, träram i guld och svart,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

ALOHAS GLADIATOR - Platåsandaletter - cognac,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Gabor WIDE FIT - Sneakers - prugna/merlot,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

SAMSONITE ToalettKit Svart Suspension U70*09011,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Candide expert, Kudde, För barn, Vit,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

SAAB 9000 Verkstadshandbok Programberbar Färddator, EDU,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Call of Duty Broken Skull Påslakanset Bäddset Sängkläder Vändbar,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • By Malene Birger, Linne, Strl: S, TAILOR, Ljusrosa,

Barnleksak/ activity ball run/ leksak för barn, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

vidaXL Hotell handdukar 25 st bomull 400 gsm 50x100 50x100 50x100 cm vit dfc872

Home