Poster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689c

Poster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689c

Bershka MIT KONTRASTSTREIFEN - Sweatshirt - light grå,

Poster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689c

Rymdforskarskolan

Poster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689c

DRYKORN LEALIA - Långärmad tröja - blau,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

JDY Kofta - light grå melange,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Poster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689c

Poster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689cPoster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689c

Coast IMI BARDOT MAXI - Festklänning - blush,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Vero Moda VMRORY - Blazer - dark grå melange,

J.LINDEBERG JAY - Jeans slim fit - blå denim,

Lotto MEGALIGHT II - Promenadskor - asphalt, 18 juni – 30 juni
NN07 ETHAN TEE - T-shirt med print - grön, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Diesel SLEENKER - Jeans slim fit - 069ei, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
New Look Curves PLEAT MIDI - A-linjekjol - grå,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Bertoni GUSTAV - Kostymskjorta - victoria blå, Gratis!

Colmar Originals Huvtröja med dragkedja - 68,

Miss Sixty EVERRETT TROUSERS - Flaröd jeans - blå denim, 20 juli – 28 juli
Julgranskula Blå Julia, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Ljusstake Seer - Grön, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Poster Skåne - Landskapsstolthet, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Rosa Auren Sandaletter, Gratis!

Poster - Mojito recept 30x40cm,

Fönsterfilm STATIC FIX Frost 200 x 45cm, 4 augusti – 12 augusti
Poster A3 30x42cm Eternity, Chalmers tekniska högskola
Kuddfodral - Paris, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Vintage Style 38cm High Wooden Sail Boat Free Standing Yacht,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
GLOBO Bordslampa JEREMY keramik 20x14x51 cm 21643T1, Gratis!

Produktnummer: 9453526

Snygg och stilren poster med texten I love you Rainbow i snyggt typsnitt och snygg design.

Stilren textposter som passar alla hemmets väggar eller varför inte till ett snyggt tavelkollage.

Snyggt att kombinera med andra posters och prints.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

BAHCO Verktygsväska med avtagbar panel 47x23x36 cm 4750FB1-19B,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

DELTACO nätadapter, 100-240V AC till 5V DC, 3A (PS05-30A),

Poster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689c

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Kruka med Svarta Rosor och Ljus,Fritöspanna HD922x / HD923x Svart, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Good Morning Bäddset 5785-P Hearts 240x200/220 cm taupe,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

The Blessed Damozel,Dante Gabriel Rossetti,50x40cm,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

WEEKEND MaxMara ROLF - Stövletter - cuoio,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Littlest Pet Shop buss/Shuttle,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Arbetsskor stl.37,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Zelda zombie t-shirt - **** X LARGE ****,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Raw food på svenska - Erica Palmcrantz,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

2 PÅSLAKAN MED ÖRNGOTT FRÅN VINGA SWEDEN.,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Väska från DKNY,

ALDO BESCH - Sandaletter - bone, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Poster - - - I love you Rainbow No.3 30x40cm 4c689c

Home