Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86

Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86

Lowa SIRKOS GTX - Hikingskor - grau/blau,

Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86

Rymdforskarskolan

Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86

Obey Clothing ASHED OUT - Skjorta - teal/multi,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Shepherd HUGO - Tofflor & inneskor - olive,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86

Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86

Tommy Hilfiger Tailoröd CLASSIC SLIM FIT - Kostymskjorta - blå,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Naketano Sweatshirt - light blå, light grön,

Kempa CORE 2.0 MODERN PANTS - Träningsbyxor - dark grå melange,

TOM TAILOR SLUB - Långärmad tröja - after dark brun, 18 juni – 30 juni
Samsøe & Samsøe LASSEN - Långärmad tröja - vit, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Poster - Alfabet stor och liten Blå No.2 30x40cm, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Birk pollare,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Bordslampa Moln Rosa, Gratis!

Utomhusväggbelysning med rörelsedetektor OSRAM Endura Classic Tradition 40 W Svart,

Craft W's Focus 2.0 Race Shorts Depth, 20 juli – 28 juli
Keramisk kniv och skalare, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Orrefors Jernverk, Gratängform, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Carson City: The Card Game - Brädspel, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Skrivbok Heidelberg, Gratis!

Sovmask / Ögonmask / Ögonbindel till Resande,

FERM Batteri 14,4 V 1,5 Ah Li-ion CDA1076S, 4 augusti – 12 augusti
vidaXL Hopfällbar solsäng blå stål 186x67,5x49 cm, Chalmers tekniska högskola
Poster - Ananas Svartvit No.2 40x50cm, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
3 Stiftpennor 0,7 mm,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Mus & Skadedjursstoppare, Gratis!

Produktnummer: 10404556

Karla akrylstjärna 33 cm

Hängande stjärna i akrylplast med 1 st LED.

De skarpa kanterna gör att ljuset studsar och ger en mycket fint lysande stjärna i varmvitt sken.

Längd: 33cm

Höjd: 33cm

Antal ljuskällor: 1 st LED

Kabellängd: 300cm

Klass: 3VA IP20

Varumärke: Karla

Buddha stående 68cm,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Handväska Kling ny,

Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. 4 St Filippa K - t-shirts - svart/mörkblå - strl XL,Svart blommig skjorta, storlek large. Afends, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Homers SHARON - Platåstövletter - crosta amarone,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Anna Field Stövletter - old rose,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Zadig & Voltaire TAG - Sneakers - blanc,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Dune London ELGAR - Sneakers - vit,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Loud Pipes Save Life Långärmad T-shirt XXXXL.,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Bolltält med 200 st lekbollar Bollbad Bollhav Lektält,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Pieces Långärmad tröja - light grå melange,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

TWINTIP T-shirt med print - röd,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • River Island Wide Fit Slip-ins - rosa,

Tommy Hilfiger HELENA DRESS - Maxiklänning - blå, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Karla akrylstjärna 33 33 33 cm e82e86

Home