Moscow 3 3 3 Variant: Vänster 5aa4ca

Moscow 3 3 3 Variant: Vänster 5aa4ca

Silikonform Gjutform - Vilda Djur - 21x11 cm,

Moscow 3 3 3 Variant: Vänster 5aa4ca

Rymdforskarskolan

Moscow 3 3 3 Variant: Vänster 5aa4ca

Nexa, magnetkontakt/sändare selflearning för trådlösa brytare (L,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Mill Oljefyllt element 1000 W vit JA1000,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Moscow 3 3 3 Variant: Vänster 5aa4ca

Titus at his Desk,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,77x63cm,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st dubbla lager 140x245 cm grön,

Denim & Supply Ralph Lauren, Shorts, Strl: M, Vit/Grå,

Jonak Cowboy- / Bikerstövletter - naturale, 18 juni – 30 juni
Nordisk Lofoten 1 Ultra Light Weight Tent SI Forest Grön (2019), AlbaNova universitetscentrum, KTH
mint&berry Stövletter - dark grön, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Fortnite Gympapåsar,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Bullet Termos, Gratis!

Matrevolutionen, Andreas Eenfeldt,

H&M For Every Victory, Träningstights, Strl: S, Svart, 20 juli – 28 juli
Poster döda träd i solnedgång, 50x70 cm, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Gebe TIBET - Jeansklänning - blå, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Needle & Thread GLOSS SEQUIN CAMI - Linne - dusk blå, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Patrizia Pepe Vardagsklänning - blå college, Gratis!

Petit Bateau Vardagsklänning - noir/dore,

Pier One Klassiska stövlar - dark blå, 4 augusti – 12 augusti
BOSS CASUAL EMPOI - Skjorta - dark blå, Chalmers tekniska högskola
Anna Field Festklänning - nude, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
PS by Paul Smith Blazer - grön,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Editions MR REMI PANTS - Tygbyxor - rust, Gratis!

En tävlingskompass med DSS-system (Disc stabilization system) och skala.

YOURTURN Huvtröja med dragkedja - anthracite,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Naketano Sweatshirt - stormy sea melange,

Moscow 3 3 3 Variant: Vänster 5aa4ca

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Espadrij l´originale CLASSIC - Espadrillos - melon,Emporio Armani LINEARE TIE - Slips - nero, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

PULL&BEAR MIT MATROSENSTREIFEN - Piké - blå,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Only & Sons ONSSTAGE CUFF - Cargobyxor - dress blås,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

4Living Bomullsmatta "Jerry" 60x90 cm Röd,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Tommy Jeans ORIGINAL REGULAR FIT - T-shirt - bas - classic vit,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Kaffefilterhållare hjärta,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Pop pendel, Svart,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Bäddset - Påslakan My Love,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Kaminverktyg,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Skylt,

Sneakers IGI CO beige, Sand/camel, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Moscow 3 3 3 Variant: Vänster 5aa4ca

Home