Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868

Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868

comma A-linjekjol - dark blå,

Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868

Rymdforskarskolan

Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868

Primosole MATTEO 3 EYE DERBY - Eleganta snörskor - tan,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Kiwi Flat (ljusgröna),

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868

Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868

New Bright 1:24 Street cars 19cm,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Löjliga familjen,

Design By Grönlund Taklampa Marbella,

Duro Tapet Rand & Kulör Aveny Rosa, 18 juni – 30 juni
Mateo Taklampa 3L Grafit, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Nellie Örngott Hjärta, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Dammsugarpåsar Electrolux IKEA Family Special edition,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Poster - Paris 50x70cm, Gratis!

Excel fönsterlampa krom,

Christ Carrying the Cross,Hieronymus Bosch,50x50cm, 20 juli – 28 juli
Karta över Eslöv, Skåne, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Leifheit Moppduk Clean Twist Static Plus XL blå 52018, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
YATO Manuell oljepump 16-18 L/min, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Dammsugarpåsar Siemens BBS800V00, Gratis!

Plastic 16 Multi Drawer Storage Cabinet Organiser For Home Garag,

Teak Plywood special genomgående - 22x1250x2500 mm, 4 augusti – 12 augusti
Poster - Diamant guld no.2 40x50cm, Chalmers tekniska högskola
OMM Classic 32 Blå (B1) (2019), Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
LEGO City 7906,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Artärsjukdomar - Bergqvist Förlagsny bok ISBN:9789144086576, Gratis!

Material & skötsel

YttermaterialSkinn och skinnimitation

FoderTextil

InnersulaTextil

SulaSlittåligt gummi

FodertjocklekTunt foder

SkötselrådImpregnera skorna innan du använder dem

Produktinformation

Rund

Klack/sulaPlatt

StängningSnörning

ArtikelnummerRE011A04E-B11

Mexx, Långärmad T-shirt, Strl: XL, Godwin, Röd, Brons,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Moderna klassiker MOT METODTVÅNGET Paul Feyerabend 2000,

Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Lego Duplo,Ragwear ELBA COAT - Parkas - navy, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Needle & Thread WHIMSICAL TOP - Blus - vintage rose,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

ONLY Fodralklänning - dark blå,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Vila VISOLDA DRESS - Fodralklänning - dark grå melange/earth castor,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Even&Odd Blus - dark grön,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

ONLY KATE SPRING - Parkas - kalamata,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

The Ragged Priest SLOGAN AS EMBROIDERY - Luvtröja - röd,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Mango TUNIC - Skjortklänning - olive grön,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Desigual VEST LISA - Vardagsklänning - röd,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Dreimaster Linne - grå melange,

Seraphine Jeans Skinny Fit - indigo, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Reebok Classic Sneakers - vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek vit/chalk/sleek metallic 51e868

Home