Reebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2df

Reebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2df

Zign Eleganta snörskor - sand,

Reebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2df

Rymdforskarskolan

Reebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2df

rag & bone Tygbyxor - khaki,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Nova enkel LED, Vit,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Reebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2df

Reebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2dfReebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2df

Väggord - When i think of love...,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Coola Skosnören (Elastiska) 100cm, Rosa,

Radiostyrd Bil New Bright 1:18 RC Chargers Jeep/Raptor,

Saniflo Pump SANICONDENS Clim Deco, 18 juni – 30 juni
Värmekamera Yuneec Passar till: Yuneec H520, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Call of Duty Broken Skull Handduk Badlakan 100% Bomull, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Odd Molly inspiration tshirt blus, Burgundy,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
FC Barcelona Bäddset för barn 200x140 cm DEKB180820, Gratis!

80mm 0-120c 0-4 bar bakre inträde termomanometer 1/2 ",

Hama Väderstation EWS-152 Vit (123126), 20 juli – 28 juli
Poster - Lejon kungen No.5 21x30cm, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Mini USB-rengöringsborste / Dammsugare - Gul, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Philips myLiving LED-spotlight Millennium 4,5 W vit 531903116, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Karta över Hasslö, Blekinge, Gratis!

Matservis GM12 - 18 delar,

Väggtoalett äggformad svart, 4 augusti – 12 augusti
vidaXL Sittvagn röd 102x52x100 cm, Chalmers tekniska högskola
Remagen 1945 Endgame against the Third Reich (oläst), Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
ALDO AELADDA - Höga sneakers - röd,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Even&Odd Klassiska pumps - rosa, Gratis!

Material & skötsel

Material80% bomull, 20% polyester

TygSweatshirttyg

SkötselrådTorktumlas ej, 30°C maskintvätt, skontvätt

Produktinformation

HalsRundad

MönsterTryck

DetaljerMidjeresår

ArtikelnummerRE021J01H-J11

Poster båt på turkost vatten, 50x70 cm,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

VÄXTHUSET Erik Kiel + VÄXTHUSBOKEN Gustaf Alm Inger Palmstierna,

Reebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2df

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Bitssats Luna GO MB11C,Anna Field Curvy Dirndl - light grå/rose, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Vila VIEDDA MIDI DRESS - Vardagsklänning - pine grove,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

River Island Blus - blå,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Baum und Pferdgarten AUGUSTA - Vardagsklänning - navy poppy,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Massimo Dutti Långärmad tröja - vit,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Peter Kaiser ORLENA - Sandaler - schwarz,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Vero Moda Petite VMTANJA TEE BOX - T-shirt med print - snow vit,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Kaffe X-MAS RUDOLF BLOUSE - Blus - haute röd,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Circle of Trust RIO - T-shirt med print - militairy grön,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • ASICS SEAMLESS - Funktionströja - röd alert,

Lacoste FAIRLEAD - Sneakers - navy/tan, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Reebok Classic Sweatshirt - - - rosa/grå 30d2df

Home