Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3

Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3

Element CORNELL TERRY - Luvtröja - goldenbrun,

Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3

Rymdforskarskolan

Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3

Esprit T-shirt - bas - medium grå,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Poster - Grön växt Maspalomas No.1 21x30cm,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3

Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3

Poster - Life is short buy the shoes 40x50cm,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Hörselproppar 36 dB Engångs EAR Classic Soft 7000052707 200 par,

Linskydd DJI MAVIC 2 Pro,

Walltastic Väggdekor Marvel Captain America Large, 18 juni – 30 juni
Espandrillos navy resår, Blå, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Svanefors Löpare 35x70 svart, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Poster - Diamant rosa Kristall A4 21x30cm,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Raaco Sortimentskåp 1260-00 med 60 lådor 137386, Gratis!

Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3450,

Schuko Strömförlängningskabel Schuko Hane - Schuko Hona 2.00 m S, 20 juli – 28 juli
Dammsugarpåsar Foma W 20S med hjul (Central), Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Good Morning Bäddset 5703-P Wolf 240x200/220 cm flerfärgat, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Above the Clouds at Sunrise,Fröderic E.Church,60x40cm, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
vidaXL Bäddset 3 delar klassisk 200x200/60x70 cm blå, Gratis!

The Stonebreakers,Gustave Courbet,60x40cm,

Beurer Baby video monitor BY88, 4 augusti – 12 augusti
Matematik 5000 1b ISBN 978-91-27-42161-5, Chalmers tekniska högskola
Den mörka hemligheten 9789127131699, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Fluga för barn - Ljusblå,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Spionage och sabotage i Sverige (bibliofil 10/150) Lyxutgåva, Gratis!

Material & skötsel

Material63% polyester, 37% bomull

TygSweatshirttyg

SkötselrådTorktumlas ej, 30°C maskintvätt, skontvätt

Produktinformation

LinningElastisk

HalsRundad

ÄrmslutRibbade, elastiska

MönsterTryck

DetaljerMidjeresår

Artikelnummer1LO41G008-E11

500 Plåtbord vitt/ 1990:-,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Sorgerådgivning och sorgeterapi 9789197479615,

Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Fila Tall PURE HOODY - Luvtröja - bright vit,Pier One Ankelboots - taupe, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

HUGO NILEE - Sweatshirt - open blå,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Bershka Vardagsklänning - grön,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Stradivarius Sandaler med skaft - brun,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Ashley Graham x Marina Rinaldi CAPRAIA MIDI SKIRT WITH DOUBLE ZIPPERS - Pennkjol - nero,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

GAP Huvtröja med dragkedja - grå heather,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Cream GLAZE LONG - Blus - chalk,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

ONLY ONLTINKA - Skjorta - tapenade/small vit,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Lee BOYFRIEND - Skjorta - cloud dancer,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Only & Sons onsLINEN - Shorts - dark navy,

Lacoste Sport Piké - blanc, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Lotto ATHLETICA II - Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt - nectar gul/royale röd 1611e3

Home