Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3

Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3

Funky Buddha Skjorta - maroon,

Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3

Rymdforskarskolan

Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - Piké - supply olive,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Poster - Grön växt 40x50cm,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3

Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3

BRIO® Baby – 34020 Labyrint med övningsplattor,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Granberg 107.8112,

Taklampa grön LAMBRO,

Vinluftare droppkork för alla flaskor, 18 juni – 30 juni
Blommor och fåglar - Väggdekor, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Poster A3 30x42cm I Investigate, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Munchkin 7 Cheat With Both Hands - Brädspel,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
4-i-1 3D Tavla - Dödskallar, Gratis!

Montering hörn solpanel,

Fototapet / Foto Tapet In the Jungle - väggdekor som gör skillna, 20 juli – 28 juli
The Last Communion of St jerome,Sandro Botticelli,50x40cm, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
vidaXL Förvaringskista mexikansk Coronastil furu 91x49,5x47 cm, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Sparbössa hund, H: 6,5 cm, L: 13,5 cm, 8st., Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Slug X Slug & Snail Trap Killer Beer Bait Plastic Grön, Gratis!

Poster närbild på blomma, 50x70 cm,

Lunds Universitets-Biblioteks Accessions-katalog 1866--75, 4 augusti – 12 augusti
Dune London WIDE FIT WIDE FIT ANGELLE - Klassiska pumps - brun, Chalmers tekniska högskola
Glamorous Klassiska stövletter - vit, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Carin Wester, Shorts, Strl: 40, Mörkblå, Polyester,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Tala Performance Bakplåt Stor 45 x 30 x 2 cm, Gratis!

Material & skötsel

Material92% polyester, 8% elastan

TygRibbat

SkötselrådTorktumlas ej, 30°C maskintvätt, skontvätt

Produktinformation

KrageStåkrage

MönsterEnfärgat

ArtikelnummerEV421D0TJ-B11

Esprit SIDNEY - Sneakers - brun grå,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Mammut Skywalker 2 Orange (2016),

Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Steve Madden MAXIMUS - Sneakers - grå/multicolor,Ellesse CLAVIERE - Vardagsklänning - navy, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Tamaris Snörstövletter - grå,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

YAS BLUMEN - Vardagsklänning - night sky,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Stine Goya BEATRIX - Vardagsklänning - raspberry,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Naketano FEMALE HOODY NO MORE PAIN - Luvtröja - dark blå,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Esprit CARDI OPEN - Kofta - old rosa,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Tiger of Sweden Fodralklänning - dark cerise,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

BOSS CASUAL TECIRCLE - T-shirt med print - bright orange,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Oasis NATURAL HISTORY PLACEMENT SUNDRESS - Vardagsklänning - multi-colouröd,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Olymp Tendenz Skjorta - marine,

River Island Jeans Skinny Fit - raw, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Even&Odd Even&Odd Even&Odd Långärmad tröja - camel 63a2d3

Home