KROATIEN takkrona, takkrona, takkrona, Svart krom 832bb3

KROATIEN takkrona, takkrona, takkrona, Svart krom 832bb3

Madison Prydnadskudde Denim Stripe 50x50 cm grå PI16F364,

KROATIEN takkrona, takkrona, takkrona, Svart krom 832bb3

Rymdforskarskolan

KROATIEN takkrona, takkrona, takkrona, Svart krom 832bb3

vidaXL Bäddset 4 delar 140x200/60x70 cm khakirutigt,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Philips Taklampa med LED myLiving Cinnabar vit 4x1,5 W 333613117,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

KROATIEN takkrona, takkrona, takkrona, Svart krom 832bb3

Kylskåpsmagnet retro, ”GIN TONIC”,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st med öljetter 135x175 cm turkos,

Polo Ralph Lauren, Skjorta, Strl: M, Vit/Blå,

Ett barn blir till, 18 juni – 30 juni
A.S.98 Cowboy- / Bikerstövletter - senape, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Bullboxer Sneakers - grön, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Jörg Falk, Långkjol, Strl: 42, Svart/Guldfärgad, Ull,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Sport leggings - träning- tränings tights, Gratis!

JOHN HENRIC MILANO FANTASTISK FIN NY LYXIG KVALITETS HALSDUK VARM SNYGG OCH SKÖN,

By Malene Birger, Linne, Strl: M, Svart/Beige, 20 juli – 28 juli
Office APACHE - Cowboy- / Bikerstövletter - multicolor, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Even&Odd active Träningsbyxor - mid grå melange, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Q/S designed by Kofta - wine, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Anna Field Maxiklänning - rose, Gratis!

Bik Bok CALLIE - Sweatshirt - mustard,

Tommy Jeans ORIGINAL TRIBLEND TEE - T-shirt - bas - light grå heather, 4 augusti – 12 augusti
Dorothy Perkins PENCIL - Fodralklänning - multi, Chalmers tekniska högskola
sandro BILLY - Blazer - röd, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Eivy CHEERLEADER - Knästrumpor - grå melange,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
ONLY ONLSERENA ANKLE - Jeans Skinny Fit - peach whip, Gratis!

Ta med dig finrummet ut till uteplatsen. Nu kan du ha en lyxig takkrona både innomhus och utomhus! Välj om du vill ha glödlampan tänd eller de fem ljusen för rätta känslan. Lampan har väggkontakt och grövre utomhuskabel.
Material: Metall och plast.
Storlek: Höjd 45 cm, ø 37 cm.
Beskrivning: Takkrona av metall och plastprismor med 5 st ljushållare. För inom- och utomhusbruk. Sladdlängd 5m.
Sockel/lampa: 1 st E27, max 60 w glödlampa eller 11 w lågenergilampa.
Tips/råd: För en tuff upphängning, snurra sladden några varv och häng upp lampan i en takkrok.

Velour by Nostalgi JOSHUA SWAN - Tygbyxor - beige,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Karl Kani RINSED DUNGAREES - Hängselbyxor - navy,

KROATIEN takkrona, takkrona, takkrona, Svart krom 832bb3

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Lacoste BH9415-00 - Väst - meridian blå,J.LINDEBERG DOLPH - Funktionströja - navy, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

J.LINDEBERG Kostymbyxor - dk grå melange,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Jan Vanderstorm FILEMON - Shorts - light blå,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Edelrid Shield Lite Helmet icemint-snow,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Only & Sons ONSGENE TEE - T-shirt med print - blå nights,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

YOURTURN Snörstövletter - dark grå,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

ELBA Hilfiger Dustyrose, Rosa,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

100 st Julklappsetiketter - Juladresser med fina motiv,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Poster - Flamingo tropical forest 30x40cm,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Oras Vinkelkoppling 207086,

Duro Tapet Rand & Kulör Linne Ljusgrön, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

KROATIEN takkrona, takkrona, takkrona, Svart krom 832bb3

Home