Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05

Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05

Grön Wheat Field,Vincent Van Gogh,60x50cm,

Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05

Rymdforskarskolan

Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05

Iggis trädgårdsdekoration igelkott 29 cm,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

6pcs Colourful High Grade Plastic Utensil Set,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05

Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05

Siegfried and the Rhine Maidens,Albert Sosaham Ryder,50x52cm,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Handmålad tavla med musikaliskt motiv,

Madame Riviere,Jean Auguste Dominique Ingres,50x40cm,

3/4 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig krom mässing - 40 mm, 18 juni – 30 juni
Astrids bilder, Astrid Lindgren, AlbaNova universitetscentrum, KTH
From Folly To Follies - Discovering The World Of Gardens, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Fisher Price, Babygym, Grön/Flerfärgad,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
NONSENSE SONGS AND LAUGHABLE LYRICS Edward Lear, Gratis!

J.CREW CHUNKY HEEL MAYA BOOT - Stövletter - sahara brun,

NY! BIKINI TROSA BOXER PANOS EMPORIO BIKINITROSA SVART ATHENA-13 STORLEK 46, 20 juli – 28 juli
Guess FLOWURS - Sneakers - vit, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Marco Tozzi Tofflor & inneskor - mirror platin, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Filippa K T-shirt med print - mid grå, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Kaffe AMBER - Tunika - royal blå, Gratis!

mbyM SEVELIA - Långärmad tröja - blå/multi,

Evans ZIG ZAG - T-shirt med print - bronze, 4 augusti – 12 augusti
Noa Noa BASIC - Långärmad tröja - purple, Chalmers tekniska högskola
TOM TAILOR Sneakers - navy, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Pieces PSDONNA GLITTER BOOT - Stövletter - night sky,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Superdry Fodralklänning - dark purple, Gratis!

Material & skötsel

Material100% polyester

Foder100% polyester

TygFleece

SkötselrådTorktumlas ej, 30°C maskintvätt

Produktinformation

KrageSjalkrage

FörslutningDragkedja

FickorFickor med dragkedja

MönsterFlerfärgat

DetaljerIstoppsfickor, midjeresår

ArtikelnummerGRD22T008-M11

HUGO EVORY LOGO STRAIGHT FIT - Skjorta - dark blå,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

JAKO COMFORT - Undertröja - schwarz,

Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Superdry TROPHY - Luvtröja - dark navy blå,Zadig & Voltaire SALY STRASS - Skjorta - noir, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

JDY JDYJONA HIGH - Jeans Skinny Fit - light blå denim,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Pier One Kofta - mottled dark grå,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

Poster - Färgade läppar no.3 A4 21x30cm,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • PULL&BEAR Jeans relaxed fit - royal blå,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Pappkrona Barbie,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

ESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST RED WNS LOW ESD HRO SRC 40 S1P Svart, Röd,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Marmot NanoWave 35 Long Moss,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Poster A3 30x42cm GR33N,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Rumours Ljusstake 21 cm Kristall,

Axor Tvättställsblandare Carlton 2-grepps 130, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Grimey HERITAGE JUMPER POLAR - Fleecetröja Fleecetröja Fleecetröja - grön 88ce05

Home