Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2

Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2

Grohe Tvättställsblandare Eurosmart Cosmopolitan S 32825 med Bottenventil,

Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2

Rymdforskarskolan

Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2

Baby Born, Interaktiv Potta,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Purpur pom pom 1 st (15 cm),

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2

Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2

Mini Tak/Vägglampa Vit Markslöjd,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Rostfritt stål arbetsbord 120 x 60 cm,

Julgranskula Grön Lukas,

EXIT The Sinister Mansion - Brädspel, 18 juni – 30 juni
Sminkspegel med belysning, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Salomon W's Agile LS Hoodie Cerise Heather, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Vegoburgare by Nina 9789177832560,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Kids Concept, Mini Lektält, Rosa, Gratis!

Gustavsberg Tvättställsblandare Estetic Hög Krom,

Globen Lighting Bordslampa Diamond Krom, 20 juli – 28 juli
W+G Tapet Giant Art Four of a Kind, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Aluminium Tandad remskiva Reely Borrdiameter: 8 mm Diameter: 65 mm Antal tänder: 40, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Ängel med hjärta, Eden - I Love You, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
La Sportiva Mythos Eco Taupe (2019), Gratis!

5 Delad Canvastavla Jänkare 160*80 cm,

Taklampa grå SEGRE maxi, 4 augusti – 12 augusti
Lundby, Småland, Köksmöbler, Chalmers tekniska högskola
Lightbox / Ljuslåda med valfri bokstäver, siffror & symboler, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Pax Badrumsfläkt Vit Passad 31,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Elastiska Skosnören 1 meter (Många färger att välja mellan), Hot Sosa, Gratis!

*myLiving – Spot Golygon*Anpassa ljuset efter ditt humör – från kallt till varmt ljus efter behov. Med spoten Philips Golygon WarmGlow kan du dimma mjukt till rätt ljusnivå – från ljust och funktionellt till inbjudande varmt för en ombonad känsla.Från kallt till varmt ljus efter behovGOLYGONGråLED3 x 4,5 WDimbarWarmGlow*LED-lampa av hög kvalitet*Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna att i ditt hem att se mer levande ut.*Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet*Utöver den vanliga 2-årsgarantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.*Justerbart spothuvud*Rikta ljuset dit det behövs bäst genom att justera, rotera eller luta lampans spothuvud.*Kompatibel med de flesta dimrar*Den här Philipsarmaturen innehåller den senaste LED-teknologin och kan användas med de flesta dimrar – antingen med den du redan har, eller med andra modeller.*click!FIX-system för enkel installation*Den här LED-lampan använder click!FIX, Philips patenterade och revolutionerande monteringssystem. Med click!FIX monterar du enkelt din lampa i 4 smarta steg. Enkelt och snabbt!*Energieffektiva*Den här lågenergilampan från Philips använder mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.*Varmvitt ljus*Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett svalt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.*Högkvalitativa material*Den här lampan är tillverkad i lager av material med mönster av hög kvalitet och överlägsen finish. Det garanterar en stabil och hållbar produkt som kommer att förbättra ditt hem i många år framöver.*WarmGlow dimbar*Skapad för att ge kvalitetsdimring så att du kan skapa rätt stämning för alla tillfällen, ju mer du dämpar blir det en varmare atmosfär.*Tekniska specifikationer*Nätström: Intervall 220–240 V. 50–60 HzAntal lampor: 3Wattstyrka på medföljande lampa: 4,5 WTotalt ljusflöde för armatur: 1500 lmDimbar armatur: JaLED: JaInbyggd LED: NEJEnergiklass för medföljande ljuskälla: A+Armaturen kan användas med ljuskällor i klass: A++ till ELivslängd, upp till: 30 000  timmarIP-kod: IP20Skydd mot föremål större än 12,5 mmInget skydd mot vattenSkyddsklass: I - jordad*Extra funktion/tillbehör, medföljer*WarmGlow dimbart ljus: JAclick!FIX-montering: JA*Produktens mått och vikt*Höjd: 14,4 cmLängd: 46,7 cmBredd: 7,5 cmNettovikt: 1,140 kg

Drunken People Crossin Kylskåpsmagnet,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Poster A4 21x30cm The Old Moped,

Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. From Barbie to Mortal Kombat,Raspberry Round (ljusrosa), Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Jordgubbsdelare och Jordgubbs-snoppare Jordgubbsskärare,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Väggdekor Världskarta,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

TAKLAMPA 5 armar ner koppar,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Bäddset - Påslakan Harvard,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Duro Tapet Spira Midsommar Vit,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Penna Pigma Micron - Nr 01 - Svart,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Korg julgransfot grå God Jul,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Tretorn Kids Wings High Rainpants Navy (2019),

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle BLK ESD 41 S1P Svart,

Willex Regnställ strl S röd och svart 29148, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Philips myLiving myLiving myLiving Golygon Spot WarmGlow 8055c2

Home