The North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aa

The North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aa

Carisma - Skjorta 8004, Marinblå,

The North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aa

Rymdforskarskolan

The North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aa

PJ Masks Pyjamas (Velour) röd,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Isform Hjärtan - 55 isbitar (Rosa),

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

The North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aa

The North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aaThe North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aaThe North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aa

Yankee Candle Large Jar Sosa Dragon Fruit Candle 623g,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Briv Gummihammare,

Praktisk regnponcho, Röd,

Väggdekor/Väggord I det enkla bor det, 18 juni – 30 juni
4-kanals mottagare FrSky X4R 2,4 GHz, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Handduk Ty Phoo Tea, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Jamie Oliver Terrakotta Tallrik Grön 34 cm,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Geggamoja, Månmobil Gul, Gratis!

myGarden AlpenGlow Vägglampa,

16st Vykort - Alla Olika - Grattis kort mm, 20 juli – 28 juli
Poster - Bokstaven E 40x50cm, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Solluftsvärmare ger gratis värme, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Stol i rotting vit by Craftenwood, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Exklusiv Galleriram med 6 st bilder Vit färg, Gratis!

Mountain Equipment W's Spellbinder Sleeping Bag Dark Chocolate/Blaze,

Oras Tvättställsblandare Electra 6172 6v, 4 augusti – 12 augusti
Ritkol / Träkol - 0,5 x 15 cm - 5 st, Chalmers tekniska högskola
Grensax teleskopskaft med vajer och såg, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Äppel päppel must 9789176949641,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Oras Bidéblandare IL Bagno Alessi Dot 8618, Gratis!

Produktbeskrivning

Lätt och kompakt syntetsäck

Cat's Meow Reg från The North Face är en lätt sovsäck med en effektiv syntetisolering som håller dig varm även under nollan. Med formad huva och invändig krage blir komforten extra hög och värmen sprider sig snabbt.

Vertikala bafflar håller isoleringen på plats för jämn och skön värme, samt gör den lätt att komprimera till liten storlek.

En varm sovsäck som ger hög komfort även höst och vår. 

 • Värmande Heatseeker Pro - syntetisolering
 • Anatomisk huva, för komfort och värme
 • Invändig krage, för komfort och minskad värmeförlust
 • Fotbox formad efter fötterna
 • Öglor för att fästa sovsäcken mot ett liggunderlag
 • Kompressionspåse och förvaringspåse medföljer

Specifikationer:
Temperatur: -7 (ej EN testad)
Längd: passar personer upp till 183 cm
Storlek, packad: 22,9 x 40,8 cm
Fyllning: Heatseeker Pro, 737 gram

Vikt: 1160 gram

Specifikation
Säsong
3-säsongers sovsäck  
Sovsäck
Kategori: Syntetisk sovsäck
Form: Mumieformad
Material
Fyllning: Syntetfiber  
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
523987

Kalastutor Barbie,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Fluffboll taklampa,

The North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aa

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Clank: Sunken Treasures - Brädspel,Jamara R/C Stuntcar Shifter 2,4 GHz-styrning Röd, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

HD Kula Övervakningskamera IP66 Vit,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Sushi Roller - Gör egen sushi hemma!,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

1:14 Thicon Models 50205 1 st,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Poster - Leon Zezar no.2 30x40cm,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Poster - Born to be wild blå A3 30x40cm,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Birchmeier Bränsledunk - Rapidon 6,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Fartist Club, Windy Wendy,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Alfons Åberg Teddykompaniet,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Poster - Fashion no.2 A4 21x30cm,

Spindelskrämmare-Insektsskrämmare-50m², till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

The North Face Cat'S Cat'S Cat'S Meow Sleeping Bag Regular Ens Blu/Zin Gry 61d2aa

Home