Patagonia W's Idyllwild Idyllwild Idyllwild Parka Smolder Blå e0b5d0

Patagonia W's Idyllwild Idyllwild Idyllwild Parka Smolder Blå e0b5d0

PINKIE PIE Guardians of Harmony GOH MY LITTLE PONY,

Patagonia W's Idyllwild Idyllwild Idyllwild Parka Smolder Blå e0b5d0

Rymdforskarskolan

Patagonia W's Idyllwild Idyllwild Idyllwild Parka Smolder Blå e0b5d0

Padwico, Babyvakt 850, Vit,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Hansgrohe Tvättställsblandare Metris 1-grepps Kallstart,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Patagonia W's Idyllwild Idyllwild Idyllwild Parka Smolder Blå e0b5d0

Damixa Tvättställsblandare Clover med Hög C-pip,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Sandalett Corc Wedge, Konjaksbrun,

Bonneville - Svart,

Miami bordlampa, 18 juni – 30 juni
800 stk.150x215 mm (C3) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT, AlbaNova universitetscentrum, KTH
vidaXL Konsolbord MDF vit, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
König Monteringsplattor för detektorer (SAS-FIX11),Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Tält Touring, Oregon Trail, Gratis!

Grohe Tvättställsblandare Eurosmart Cosmopolitan M 23398,

Sovorm Sleepy, Svart, 20 juli – 28 juli
Affisch Mini Kärleksört, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Houdini M's Phantom Crew Shirt Storm Grön, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Alga, 4 i rad, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Werner Kalliste (Straight Carbon) 2pc, Gratis!

Fingertejp 19 mm x 27 m Grön,

Vila - Vidotly LS Top, Röd, 4 augusti – 12 augusti
Imperial Settlers: Why Cant We Be Friends - Brädspel, Chalmers tekniska högskola
Poster - Diamant guld no.6 21x30cm, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Pop up-tält blå/gul,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Julgranskula Grön Sofia, Gratis!

Produktbeskrivning

Mysig parka med syntetisk fyllning

En snygg kappa som värmer gott vid råa vinterdagar. Tillverkad i återvunnen polyester och ekologisk bomullstwill. Materialet har förstärkts med en vattenavvisande behandling för att stå emot lättare regn och snöfall. Parkan håller dig varm tack vare sin fyllning av 150-g THERMOLITE ECO92 och har tejpade sömmar för extra skydd mot väder och vind.

Utsidan är försedd med två generösa fickor i mjukt foder och på insidan finns en meshficka samt en ficka med dragkedja, för att kunna förvara de mer värdefullare tillhörigheterna. Parkan har en knälång design och går enkelt att justera i midjan för dem som föredrar en mer figursydd passform.

Detaljer

 • Knälång design och syntetisk fylnning
 • Tillverkad i återvunnen polyester och ekologisk bomull
 • Tvåvägsdragkedja och vindslå med knappstängning
 • Fodrad och justerbar huva
 • Justerbar dragsko i midjan
 • Tejpade sömmar
 • Bluesign-certifierat foder
 • Normal storlek Visa storlekstabell
 • Rakt snitt
Specifikation
Modell
Isolerad jacka  
Säsong
Vinter  
Jacka
Kategori: Parka
Typ: Syntetfodrad
Lager: Ytterplagg/Väderskydd
Vattentät: Vattenavvisande
Vindskydd: Vindavvisande
Material
Yttermaterial: 2-lager, 90% polyester (återvunnen), 10% bomull tvills (ekologisk) m. vattenavvisande DWR-behandling
Innermaterial: 100% polyester taffeta (återvunnen)
Isoleringsmaterial: 150-g THERMOLITE ECO92; 100% polyester (92% återvunnen)
Egenskaper
Ytterfickor: Två dragkedjeförsedda fickor med mjukt innertyg i borstad micro-jersey
Innerfickor: Två innerfickor, en i mesh och en med dragkedja
Mått
Vikt: 1177  g
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
799916

Craft Active Run Tee, Dam, Lizard,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Poster - I love you 4 40x50cm,

Patagonia W's Idyllwild Idyllwild Idyllwild Parka Smolder Blå e0b5d0

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Poster - You and Me Heart A3 30x40cm,Ortovox W's Fleece Melange Hoody Grå Blend, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

Poster A4 21x30cm New York Space,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

6st Kylskåpsmagneter Star Wars - Lego,

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

BoråsTapeter Tapet Falsterbo II Forget Me Not 4019,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • KROATIEN takkrona, Svart krom,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Taiyo Skimmer radiostyrd amfibiebil 2.4G, 4WD, 1:20,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Bdk Ibiza vaq.CUERO, Cognac,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Pierre Robert Top Young, Kids, Navy,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Nödbelysning 9-in-1,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Elastiska Skosnören (Hög Kvalitet) 100cm, Mörkbrun,

Bergner Lunchbox set komplett, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Patagonia W's Idyllwild Idyllwild Idyllwild Parka Smolder Blå e0b5d0

Home