Väggdekor Väggdekor Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm e76b09

Väggdekor Väggdekor Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm e76b09

Vero Moda - vmErika Stripe 3/4 Shirt, Svart/mörkgrå med vita ränder,

Väggdekor Väggdekor Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm e76b09

Rymdforskarskolan

Väggdekor Väggdekor Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm e76b09

Lexi taklampa svart,

Tycker du att astronomi och rymdforskning låter spännande? Då ska du söka till Rymdforskarskolan! I sommar går hela tre upplagor av programmet av stapeln; i Stockholm, Kiruna och Göteborg, och alla tre kommer de ge dig en gedigen inblick i den svenska rymdbranschen och den senaste astronomiska forskningen. Möt Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet! Rymdforskarskolan syftar till att inspirera till framtida studier och karriär inom rymdbranschen, och ger dig nya kunskaper och färdigheter som du har nytta av i framtiden. Under ett innehållsrikt sommarprogram får du möjligheten att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik, samt träffa nya vänner och delta i roliga aktiviteter. Alla elever bor tillsammans under hela programtiden, så du kan söka till vilka städer du vill oberoende av var du bor!

Programmet består av populärvetenskapliga föreläsningar i astronomi och rymdteknik, intressanta laborationer, spännande studiebesök, och inte minst sociala aktiviteter. Rymdforskarskolan ger dig chansen att inspireras på ett av Sveriges främsta lärosäten, träffa nya vänner, lyssna till och bekanta dig med erkända forskare i intressanta naturvetenskapliga och tekniska områden, samt besöka ett urval av aktörer i rymdbranschen i Sverige.

Christer Fuglesang

Poster A3 30x42cm Centre Of Attention Day,

Rektor

Christer är Sveriges förste och hittills ende astronaut, med två rymdfärder i bagaget. Han är även professor i rymdfart, författare, föreläsare, samt föreståndare för KTH Rymdcenter. Christer är rektor för Rymdforskarskolan och kommer bland annat att gästföreläsa under Rymdforskarskolan i Stockholm.

satellitfabrik

Väggdekor Väggdekor Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm e76b09

Duro Tapet Aveny Amelia Beige,

 • Studiebesök hos kända rymdföretag
 • Experiment och laborationer inom astronomi och rymdteknik, exempelvis bygga och skjuta upp raketer, analysera observationsdata på exoplaneter, mäta kosmisk strålning, och mycket mer!
 • Gästföreläsningar inom satellitteknik, kosmologi, människan i rymden, exoplaneter, kosmisk strålning, astrobiologi, detektorteknik, raketer, och mycket mer!
 • Umgänge och sociala aktiviteter tillsammans med andra rymd- och naturvetenskapsintresserade.
 • Avslutningsceremoni med presentationer och middag.
 • Möt Sveriges ende astronaut, Christer Fuglesang, besök Sveriges raketbas Esrange i Kiruna eller observera på Onsala rymdobservatorium; under Rymdforskarskolan får du minnen, kunskap, upplevelser och vänner för livet!
 • Minipetunia Picobella vit 15 frö,

Gregory Zulu 40 Navy Blå,

Paintpart Tapet Mormors Tid 4832-5, 18 juni – 30 juni
4Living Ullmatta Halti 140 x 200 cm Blå, AlbaNova universitetscentrum, KTH
Grön magi : från det galna sexiga köket 9789197992626, Rymdstyrelsen, OHB Sweden, KTH Rymdcenter
Potatisskrubb - skrubbhandskar potatis - nypotatis - potatis,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Korkskruv, Flasköppnare, Vinöppnare i form av en liten vinflaska, Gratis!

Linjär fönsterlampa, Svart,

Skylt, Message heart - I give you my heart, 20 juli – 28 juli
ECCO PEEKABOO sandaler, Vinröd, Rymdcampus (LTU i Kiruna) & Esrange
Poster - But first coffee No.23 30x40cm, Rymdstyrelsen, SSC, Luleå tekniska universitet
Poster - Papegojor no.3 21x30cm, Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Wilfa HC-2000W, Gratis!

Duro Tapet Select Yta Vit,

Eppicotispai Köttbulletång ø 5 cm., 4 augusti – 12 augusti
Dragon Slayer brädspel, Chalmers tekniska högskola
PANAREA Eurfilter L+D Upixx PANAREA Eurfilter 26255 P3R 1 st, Rymdstyrelsen, Chalmers, SAI
Testpaket 60 BÄSTSÄLJANDE FRÖBURKAR fyllt med fröer återförsäljare SMALL FRÖMIX , Blomfrön,Alla aktiviteter, transporter inom programmet, samt boende med helpension.
Havaianas You Metallic Sand, Gratis!

Produktnummer: 917002

En mycket populär väggdekor som lyser det där lilla extra. Dra av och sätt fast direkt på din valda yta. Dekor hemma när det är som bäst. Innehåller flera separata bilder och kan sättas från varandra på valfritt avstånd. - Kanterna är transparenta - Klister - Lätt att fästa på väggen - Sätt på vilket slätt underlag du själv önskar * Rengör ytan noga där du ska sätta fast den. * Dra av och sätt fast dekalen på den valda ytan. * Du kan själv nu trycka ut eller press bort eventuella luftbubblor som dykt upp. Kom ihåg att dra bort dekalen försiktigt från pappret den sitter på.

Ljusslinga med batterilåda – Soft Grå,

 • Vara elev på ett svenskt gymnasium (eller svensk medborgare om du studerar utomlands), och börja åk 2 eller åk 3 på gymnasiet i höst.
 • Gå Naturvetenskaps- eller Teknikprogrammet, eller ha motsvarande förkunskaper i matematik och fysik (från exempelvis IB-programmet).
 • Kunna delta i hela programmet på den/de orter du söker till. Alla deltagare bor tillsammans och deltar i alla aktiviteter.
 • Ha stor motivation till att delta i programmet och vilja lära dig mer om astronomi och rymdteknik.
 • Vara medlem i en eller flera av Astronomisk Ungdoms medlemsföreningar. Medlemskap är gratis, och om du inte redan är medlem så kan du enkelt bli medlem här!

Väggdekor väggord väggtext Dance Love Sing Live,

Väggdekor Väggdekor Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm e76b09

För att ansöka till Rymdforskarskolan ska du fylla i ansökningsformuläret samt ladda upp ett personligt brev, dina senaste betyg och ett CV. Hela ansökan (personligt brev, betyg och CV) skall helst laddas upp som en sammansatt PDF-fil. Det är frivilligt att också rekommendationsbrev skickas in separat för din räkning. Knopp - glas fasetter,Fluxx Firefly - Brädspel, Ansökan skall vara skriven på svenska. Antagningsbesked väntas inom ett par veckor efter ansökans deadline. Observera: Du måste vara medlem i Astronomisk Ungdom för att ansöka. Medlemskap är helt gratis och om du inte redan är medlem så kan du snabbt och enkelt bli medlem genom att klicka här.

DPS Wailer 99 Tour1,

Boende är gemensamt för alla elever på alla upplagor av Rymdforskarskolan.. Sök till så många upplagor du vill och kan delta i. Du kan bara antas till en upplaga, men ju fler du söker till desto större är dina möjligheter att bli antagen eftersom du då är med i fler urvalsgrupper. Eftersom söktrycket är högt är det därför bäst att söka till så många upplagor som du har möjlighet att delta i. Om du önskar att rangordna dina val, ange det i övrigt-rutan nedan.

Tomatillo Pineapple Physalis Ixocarpa 5 st frön (ekologisk),

Vi vill lära känna dig så bra som möjligt. Skriv därför ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du söker till Rymdforskarskolan. Du är fri att själv utforma ditt brev, men det kan exempelvis beröra följande punkter:

LED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Slim 4058075126244 6 W Varmvit Vit,

 • Vem är du?
 • Varför söker du till Rymdforskarskolan?
 • Poster - I love MUM A4 21x30cm,
 • Varför ska du bli en av dem som får delta i Rymdforskarskolan? Vad kommer ditt deltagande att tillföra Rymdforskarskolan?
 • Beskriv dina naturvetenskapliga, astronomi- eller rymdtekniska intressen och erfarenheter.
 • Beskriv intressen, engagemang eller erfarenheter utanför studierna.
 • Beskriv dina framtidsplaner med avseende på studie- och yrkesval, samt andra drömmar och mål.

Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_PersonligtBrev, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Elsa 6711,

Bifoga ett av skolan underskrivet utdrag av dina senaste betyg över avslutade gymnasiekurser. Om du går i ettan går det bra att också bifoga dina slutbetyg från högstadiet. Det viktigaste är inte att du har höga betyg, utan att du är intresserad och motiverad. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_betyg, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Cream 5st Tissue Paper Tassels 30cm Tofsar,

Förutom grundläggande information, såsom fullständiga kontaktuppgifter, kan ditt CV innehålla info om exempelvis deltagande i naturvetenskapliga, musikaliska eller idrottsliga tävlingar, stipendier eller utmärkelser i skolan eller andra sammanhang, föreningsengagemang, ideellt arbete och förtroendeuppdrag, deltagande i andra sommarforskarskolor eller vetenskapliga konferenser, och annat som kan vara relevant. Döp din PDF-fil till NamnNamnsson_CV, där Namn Namnsson byts ut mot ditt för- och efternamn.

Poster - Dinousarie barn no.7 A4 21x30cm,

Rekommendationsbrev kan vara meriterande, men är en frivillig del i ansökan. Du kan exempelvis be en av dina lärare i naturvetenskap, teknik, eller matematik, eller motsvarande relevant person, att författa ett rekommendationsbrev med en motivering till varför just du är lämplig att delta i Rymdforskarskolan. I ansökan får max 2 rekommendationsbrev ingå, men kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet här. Rekommendationsbrev kan exempelvis innehålla, men är inte begränsat till, följande:

Yankee Candle Classic Large Jar Coastal Living Candle 623g,

 • Vad skulle ett deltagande i Rymdforskarskolan betyda för eleven?
 • Elevens naturvetenskapliga, tekniska, matematiska, språkliga eller övriga akademiska förmågor.
 • Uppvisat intresse för rymden, eller naturvetenskap och teknik generellt.
 • Vad skulle elevens deltagande tillföra Rymdforskarskolan?
 • Uppvisat forskningsintresse.
 • Förmåga att arbeta tillsammans med andra.
 • Väggdekor - Tåg,

Intellivent Fresh ytterväggsgenomföring 197244 100, till ansokan@au.se senast samma datum som ansökan stänger. Det ska framgå tydligt i mailet, samt gärna i dokumentets filnamn, vilken elev som rekommendationsbrevet gäller.

Väggdekor Väggdekor Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm e76b09

Home